Image source: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/8446634/Britains-favourite-apples.html |
I had apple cravings and all I could think of was fattening. I decided to browse the web for ideas and found this. WAO! I highly recommend them and it´s really easy to make.
Les recomiendo este para quitarle el corazón a la manzana. Es una maravilla.
Use this to take out the core. It´s wonderful.
Ingredientes
Manzanas , sin semilla
Azúcar ó Splenda
Canela
Aceite ó papel encerado
Precalentar horno a 90ºC grados
Quitarle el corazón a la manzana.- Fue la primera vez que utilicé el implemento este y la verdad que una maravilla. Cortar bien delgaditas las lonchas de manzana, bien sea con un cuchillo o con un rallador. Colocar las manzanas en una bandeja para hornear bien sea rociada con el aceite o utilizar el papel del horno. Si las vas a espolvorear con el azúcar y la canela, mézclalos previamente en un bowl.
Hornear por dos horas, sacar del horno y dejar enfriar por completo antes de guardar en un recipiente hermético. Yo no lo hice y las que guardé quedaron un poco blandas : (
Ingredients
Apples (seeded)
Sugar or Splenda
Cinnamon
Canola oil or parch paper
Preheat oven to 200ºF
Take the core out- It was the first time that I used the tool and it´s really awesome. Thinly slice apples with a mandolin or sharp knife. Place the slices in a cooking sheet on the parchment or spray with canola oil. If your are going to sprinkle them with the sugar and cinnamon, previously mix them in a bow. Bake for about 2 hours. Remove from oven and let them cool completely before putting them in a sealed container. I didn´t do it and the ones I kept ended up a bit soggy : (
Que divino se ve!!! esta semana los hago y te cuento cómo me fue! gracias por este súper dato!
ResponderEliminarMe encanta que te gusten! Espero tus noticias.
EliminarQue tengas un feliz finde
Lolo
I love how these look!! Yum! Please come share them at Foodtastic Friday!
ResponderEliminar